fbpx
In de spotlight
BEKIJK ONZE LOCATIES
Lees meer
DEMBOUW (24 van 35)
Nieuw

Agro Business Park 2

Onze nieuwste aanwinst en derde pand voor “Garden Offices” op het Business & Science Park Wageningen.

Dit gebouw is op een perfecte zichtlocatie gelegen en vormt een fraaie entree naar het businesspark.

De stoere architectuur, prominente gevels met duurzame houtelementen en grote glazen entreewand geven het gebouw een representatieve uitstraling.

Een nieuw project

Het nieuwste pand van Garden Offices heeft volop mogelijkheden voor ondernemers op zoek naar multifunctionele ruimte op een geweldige locatie. Groen, groots opgezet, goed bereikbaar en inmiddels volledig verhuurd.

Huren

De totale verhuurbare oppervlakte is zo’n 2.300 m2, verdeeld over de begane grond en twee etages.

In 2022 is het geheel verbouwd naar de hoogste maatstaven, waarbij in samenwerking met de huurders high-end laboratoria en kantoorruimtes zijn gecreëerd.

 

Voorzieningen

Uiteraard zijn voorzieningen als parkeren op eigen terrein, oplaadmogelijkheden elektrische auto’s e.d. aanwezig en de Meet & Eat,  met vergader- en lunchfaciliteiten, is op een steenworp afstand gelegen.

Agro Business Park 10

Agro Business Park 10

Ons eerste pand binnen ‘’Garden Offices’’ op het Business en Science Park Wageningen.

Dit gebouw van ca. 5.000m2 is sinds 15 jaar in ons bezit en heeft in 2020/2021 een grote renovatie gehad. Zowel technisch als cosmetisch is het gebouw up-to-date gebracht, onder meer voorzien van nieuwe luchtbehandelingsinstallaties en een nieuwe gevel.

Het gebouw beschikt over een fraaie gezamenlijke entree met lift, een riante en groene binnentuin en vele tevreden huurders.

 

Tevens is er een gezellige Meet & Eat op de begane grond geopend, die voor het hele businesspark toegankelijk is. Er kunnen vergaderkamers gehuurd worden, een ontbijt of lunch gegeten of take away of gewoon gewerkt worden – er is gratis WiFi- met bijvoorbeeld een lekkere koffiespecialiteit of ander drankje.

 

Het gebouw is voorzien van diverse laboratoria en R & D ruimtes. Onze huurders zijn bedrijven die werkzaam zijn in of een connectie hebben met de life sciences, food & health sector.

Veelal hebben de hier gevestigde bedrijven een link of samenwerking met Wageningen University & Research (WUR). De campus is in de directe nabijheid gelegen.

 

Neem – vrijblijvend- contact met ons op om te horen wat de actuele huur mogelijkheden zijn in één van onze drie panden.

 

Agro Business Park 82

Agro Business Park 82

Een modern en representatief kantoorgebouw en ons tweede pand dat gelegen is op het Business en Science Park Wageningen, in de directe nabijheid van de Campus van Wageningen University & Research.

Het heeft een opvallende architectuur en kenmerkt zich door een hoge, volledig glazen entreepartij.

Het gebouw beschikt over ca. 2.300m2 verhuurbare oppervlakte, verdeeld over drie etages, en is onder meer voorzien van een moderne centrale entree,  ruim parkeerterrein met oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s en up-to-date (klimaat-) installaties.

Uiteraard kunnen de huurders gebruik maken van alle faciliteiten van de Meet & Eat die op minder dan 100m gelegen is in Agro Business Park 10. 

Neem – vrijblijvend- contact met ons op voor de huurmogelijkheden hier of in één van onze andere panden op het businesspark.

Bedankt voor uw bericht.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.