fbpx

Laboratorium huren op maat

Een laboratorium huren doe je Bij Garden Offices in Wageningen. Wij hebben voor zowel startups met enkele wensen tot ervaren bedrijven met meer eisen, mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Voldoen aan alle eisen

Alles op maat

Gebruik ons netwerk

Maak nieuwe connecties

Stimulerende locatie

Nabij Wageningen University & Research

Jouw partner in science

Als kennispartner stimuleert Garden Offices innovatieve bedrijven om hun beste werk te leveren. Door de randvoorwaarden te scheppen die komen kijken bij vooruitstrevend werk in life sciences, food en health helpen we jou vooruit. We kennen de wetten en helpen je voldoen aan alle regels rondom de ontwikkeling van een laboratorium op maat.

Ben je benieuwd hoe we jouw onderneming verder kunnen helpen?

100% Maatwerk

Bij Garden Offices zijn we trots op het maatwerk dat we leveren – alles wat je nodig hebt regelen we.

Ga snel van start

Of het nu gaat om papierwerk of de installatie van je laboratorium, we werken en leveren snel.

Geniet van ons kostenvoordeel

Het voordeel van onze ervaring rekenen we aan jou door – we werken sneller en een laboratorium huren kost daardoor minder.

Wetenschap aan 't werk

Bij Garden Offices bevinden we ons op het snijvlak van werk en wetenschap. Door op dezelfde locaties zowel kantoren als laboratoria te faciliteren zorgen we voor een versterkende werking tussen de twee. 

Daarom vind je bij Garden Offices veel verschillende bedrijven die op een open manier samenwerken en zo ook samen verder komen.

Laboratorium huren in Wageningen. In dit voorbeeld zie je een viroloog een chemische test uitvoeren in een lab.
Voorbeeld laboratorium huren
Hoewel onze huurders in veel opzichten uniek zijn, is er één overeenkomst: allemaal moeten ze voldoen aan de regels die gelden binnen hun werkveld. 
 

Door alle ervaringen die ons team heeft opgedaan met de vele verschillende soorten huurders binnen Garden Offices weten we altijd wat er speelt en wat je nodig hebt om je beste werk te kunnen leveren. Waar je dus ook naar op zoek bent, wij helpen je verder om jullie lab op de goede manier op te zetten.

Meer weten?

Ontvang vandaag nog de Garden Offices brochure

Bedankt voor uw bericht.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.